TOONZAALBEZOEK BOEKEN

TOONZAAL BEZOEK DE TICHELAAR

Welkom

Als tegel en badkamer specialist beschikken we over een ruime toonzaal waar je steeds uw keuze kan terug vinden.   
Wij ontvangen u graag en nemen zorgvuldig de tijd om jullie nieuwbouw of verbouwplannen naar uw smaak in te richten.
Maak van uw woonruimte de mooiste en gezelligste plaats met de mooiste tegels of maak een droombadkamer waar u zich elke dag met plezier verzorgd.

Eigen plaatsingsdienst van A tot Z

Omdat we over een eigen plaatsing team beschikken kunnen we ook zeer efficiënt de werken na elkaar laten opvolgen, zodat wij u in een optimale tijdspanne en omstandigheden uw project realiseren.  Onze 8 busjes zien je dan ook over beide Limburgen vaak op tal van locaties.
BOUWPLAN KLANTEN

Je voorbereiden op een bezoek

Het is steeds handig dat u uw plan meeneemt tot bij ons zodat we een duidelijk beeld kunnen vormen over alle afmetingen van de te verbouwen of in te richten ruimte.
Neem ook enkel foto’s van de huidige situatie indien mogelijk om een betere impressie te krijgen waar ramen, deuren zich bevinden, of een schuin dak, ect.

Eigen 3D design tool

Wil je al eens experimenteren met de inrichting van je badkamer.  Kan kan je alvast al even aan de slag met onze 3D designtool.  Hiermee kan je perfect de maten van je ruimtes ingeven, en je eigen badkamer in 2D en 3D even ontwerpen.  

Zeer grote keuze in merken

Wij bieden een zeer grote keuze aan in merken.  Gerenomeerde merken zoals Clou, Laufen, Axor, Looox, Villery & Boch,  Kinedo, Kermi, en tal van andere merken hebben wij in onze portefuille.

Hoe gaan we te werk

Samen met de klant overlopen we de plannen en luisteren we aandachtig naar alle wensen.  Daarna stellen we een schattingsofferte op en nodigen we je terug uit voor een offerte bespreking.   Zit het gevoel en de prijs goed?  Dan sluiten we samen een akkoord af.

Een akkoord tot samenwerking

Proficiat, u gaat met ons samenwerken!

Na het de ondertekening komen wij kort daarna alle opmetingen doen en stellen we u de factuurprijs voor. 

We stellen u een gerichte aanvangsdatum voor en we maken een 3D tekening en nemen nog even alle details met jullie door. Zodra een voorschot is betaald liggen de prijzen vast.