Inloopkasten zijn geen overbodige luxe

Strepen op tegels door verschuiven van meubilair
17 september 2017
Een spanplafond? Waarom? Daarom!
4 januari 2018

Een inloopkast of dressing is tegenwoordig geen overbodige luxe. Onze garderobe heeft ook haar plaatsje nodig in onze woonruimte. De ideale inloopkast moet aldus voldoen aan een goed ontwerp. Een combinatie van functionaliteit en uitstraling. De Tichelaar kan u uiteraard helpen met deze denkoefening. Wij geven jullie alvast enkele tips mee!

De sjaaltjes

Een sjaaltje maakt je outfit compleet. De kerst op de taart als het ware. Om een correct selectieproces te vergemakkelijken voorzien een aangepaste stang waar je al deze edelstofjes overzichtelijk kan uitstallen en draperen.

Foto op je schoendozen

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. We kennen dit allemaal wel. Zeker bij de gemiddelde vrouw loopt het aantal paar snel op. Schoenen nodig voor vanavond? Speciale gelegenheid of outfit? Eenvoudig, snel en efficiënt een foto kleven op de voorkant van de schoenendoos. Dankzij de foto’s kan stapelen beginnen. Simpel met oh zo gemakkelijk.

Voldoende ruimte

In woningen met een beperkte oppervlakte is het van groot belang om voldoende bewegingsruimte te creëren. Dit kan door bijvoorbeeld één zijde van de dressing te voorzien met diepere kasten en extra kledinghangers. De zijde die grenst aan een hellend dak bv! De andere kant van je inloopkast maak je korter en daar voorzie je enkel leggers.

Oppervlakte of plooiruimte

Handig maar niet altijd realiseerbaar in kleine ruimtes. Een tablet om kledij te plooien maakt je dressing extra handig. Uiteraard is het wel van belang om voldoende hangroedes te voorzien. Dit heeft dan prioriteit bovenop het plooioppervlak. Droom je van een dressing? De Tichelaar realiseert voor jou de perfecte inloopkast. Kwaliteitsmaterialen, netjes afgewerkt en aan een onklopbare prijs.