Geëmailleerd of volkeramisch tegels?
5 juni 2017
Tegels bepalen uw badkamer gevoel
16 juni 2017

Binnen en buiten? of buiten en binnen? Het contrast verdwijnt zienderogen, waardoor het terras een volwaardige leefruimte wordt. Hoe pak je dit het best aan?

Een fenomeen! Ons terras wordt hoe langer hoe meer het verlengde van de woonkamer. Sfeer en uitstraling moet u dan ook van binnen naar buiten door trekken. Passende interieur- en terrasvloeren zijn de sleutel. Binnen en buiten moet één mooi coherent geheel vormen. De Tichelaar kan u hier uiteraard in bijstaan.

Grote tegels

In de toekomst gaan we steeds kleiner bouwen. Bijgevolg krimpen onze terrasoppervlaktes mee. In kleine stadstuinen moet je dus creatief zijn. Met grote tegels bijvoorbeeld creëer je een gevoel van ruimte, Een terras dat groter lijkt. Door de combinatie van kleine en grote formaten leg je leuke en unieke accenten. Ook hier gaan we samen opzoek met u naar puur welbehagen.

Convergentie

Dé truuk zit in een vakkundige combinatie van de materialen en tegels. Esthetiek en functionaliteit. Genieten van een duurzame en makkelijk te onderhouden keramische vloer dewelke perfect aanleunt tegen de natuursteen van uw terras. Kortom, Wij zorgen voor perfecte harmonie, zowel binnen als buiten!