Sittard, maart 2019.

Tijdens de voorbereidingen van de verbouwing van ons woonhuis zijn we bij veel bedrijven en leveranciers geweest om een ontwerp te bespreken, een planning te maken, en te komen tot een weloverwogen beslissing. Hierbij viel ons op dat de crisis in Nederland een veel grotere impact heeft gehad dan in België.

In Nederland wordt veelal met ZZP-ers gewerkt en er is geen centraal aanspreekpunt zodat de communicatie en de kans op fouten zeer groot is. Wat een verademing toen wij bij het bedrijf De Tichelaar in Maasmechelen binnen stapten. Met Nathalie hadden we binnen 2 uur een ontwerpschets en een globale offerte, bij ons tweede bezoek heeft Glenn nog een toelichting gegeven over de technische mogelijkheden van vloerverwarming, zowel gas als elektro, en konden we die dag ook al een planning mee naar huis nemen die haalbaar was.

De verbouwing is nu achter de rug en zowel in de sloopperiode als in de opbouwperiode hebben we steeds een goed contact gehad met Glenn en zijn team, en wat een team, niets was te veel, alles werd gevraagd. Hoe hoog wilt u het toilet? Wilt u de kraan links of rechts. En alles werd met precisie uitgevoerd. De stukadoor, de tegelzetter, de elektricien en de loodgieter, allemaal eigen personeel. De een hoefde niet te wachten op de ander. Wat een verademing, zo wil je wel verbouwen, alles werd steeds opgeruimd en je zag het project elke dag groeien.

Bij deze bevelen wij Firma De Tichelaar en hun hele team van harte aan. U mag ons altijd bellen voor een uitgebreide toelichting.


Met hartelijke groet,