Tegeltrends 2022 – Ruw maar puur

Vertoef op een proper terras!
8 april 2022
Augmented -en virtual reality voor uw interieur
31 mei 2022
Vertoef op een proper terras!
8 april 2022
Augmented -en virtual reality voor uw interieur
31 mei 2022

De lente staat voor de deur, en stilaan ontwaken we allen uit onze winterslaap. Tijd om handen uit de mouwen te steken. maar welke interieur -en tegeltrends zullen onze keuzes dit jaar beïnvloeden?

Bepaalde trends zoals terrazzo en op nostalgie geïnspireerde tegels blijven een vaste waarde, terwijl de meer traditionele stenen en houten uiterlijk herzien worden om een ​​geheel nieuwe gevoel te creëren… Met een grotere nadruk op welbehagen, zen en wellness.

Tegels met aardetinten

Rust wordt het sleutelwoord. Botanische prints en aardetinten stijgen ook in populariteit. Zand, klei en zandbruin; bos-, mos- en diep grasachtig groen; rode en gouden tinten die doen denken aan de zon; en blauwtinten om een ​​oceanisch gevoel op te roepen.

weathered – Ruw maar puur

Weathered is een extreme afwijking van de zachte, romantische effecten van de andere trends, Weathered is een stijl met ruwe, maar blijvende pure kracht. Van tegels met krassen en gekleurde rustieke planken tot geroeste en geoxideerde metalen. Hoe gek het ook moge klinken, deze tegels weerspiegelen onze voortdurende fascinatie voor onafgewerkte ruimtes, versleten oppervlakken en vintage effecten.

Uiteraard blijven wij de evoluties op de voet volgen zodoende wij u kunnen blijven adviseren en… verassen!!