Tegels bepalen uw badkamer gevoel

Wat je moet weten over badkamertegels
20 augustus 2021
Terrastrend 2021
1 oktober 2021
Wat je moet weten over badkamertegels
20 augustus 2021
Terrastrend 2021
1 oktober 2021

Badkamer tegels bepalen de sfeer in uw badkamer. Badkamers zijn tegenwoordig een ruimte van rust en ontspanning. Het pure functionele werd vervangen voor een ruimte waar je de dagdagelijkse zorgen even kan vergeten.

Alle materialen dienen dan ook warmte en welbehagen uit te stralen. Vergeet echter ook niet de reinigingsaspect. Verder dient alles ook veilig te zijn.

Warm en niet kil

Badkamers en warmte zijn cruciaal. Niet enkel fysieke warmte, maar ook over de uitstraling. De wand- of vloertegel mag niet kil zijn, De Tichelaar Maasmechelen helpt u bij het maken van de juiste keuze. Door de juiste combinatie van tinten ontstaan verrassende tegel vlakken die een natuurlijk welbehagen uitstralen.

Tegels met een waauw factor

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring beschikken wij over een onuitputtelijke inspiratiebron. We spelen met het ruimtegevoel van elke badkamer. Zelf de meest bescheiden oppervlaktes worden harmonieus benut. De juiste tegels zorgen ervoor dat een kleine kamer ruimer oogt. De natuurlijke overloop van kleur en textuur laat ons toe een ruimtelijk effect creëren. Met behulp van VISOFT 3D brengen wij u toekomstige badkamer tot leven.

Efficiënt en toch makkelijk

Natte tegels hebben weinig grip. Dat is een feit! Onze badkamer tegels zijn voorzien van een anti-slip microreliëf. Nauwelijks zichtbaar met het blote oog, doch zeer efficiënt en toch makkelijk te onderhouden. Meer informatie? Breng gerust eens een plannetje mee.